Vrije dansavonden

Oefening baart kunst zeggen ze. Naast het volgen van danslessen is het oefenen tijdens de vrije dansavonden een extra steuntje om het geleerde makkelijker te onthouden. Bovendien is een vrije dansavond gewoon heel gezellig. Je bent samen met je mede cursisten in een ontspannen sfeer. Onder het genot van een drankje gezellig kletsen en uiteraard dansen.

Bovendien zie je ook nog eens andere mensen dansen. Inspiratie krijg je zeker als je andere dansers bezig ziet met dezelfde leuke hobby/sport die je zelf ook beoefent. En misschien dans je wel eens met iemand anders dan je eigen partner, altijd goed voor je eigen dansvaardigheid en bovendien heel gezellig.

In de mooie zalen waar Dansstudio Van Tuijl de lessen verzorgt, worden regelmatig vrije dansavonden georganiseerd. Deze zijn toegankelijk voor alle dansliefhebbers. Daarbij maakt je dansniveau niets uit. Dans je misschien bij een collega of zit je helemaal niet op les? Geen probleem! Je bent van harte welkom!

In onze agenda rechts vind je alle dansavonden terug! Dus noteer ze in je eigen agenda en kom gezellig vrijdansen! Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten: voor slechts €2,50 per persoon ben je welkom van 20.00 – 00.00 uur. Op beide locaties is het parkeren gratis en de horecaprijzen zijn vriendelijk. Heel graag tot ziens bij op de vrije dansavonden bij Dansstudio Van Tuijl! Aanmelden is verplicht in verband met de voorbereidingen en de bezetting op de dansavond.